dimarts, 18 de novembre de 2014

CRÉIXER AMB PANTALLES: MÒBIL, ORDINADOR, TABLET... COM POSEM LÍMITS?

Els companys de l'AMPA del CEIP Frederic Mistral ens conviden a participar en una xerrada organitzada pel mateix AMPA i escola, juntament amb el PAEF (Programa d'Acompanyament Educatiu a les Famílies). Es tracta d'una xerrada-col.loqui, dinamitzada per la Margi Gual, una reconeguda Educadora Social, on es pretén posar en comú les inquietuds que tenim les famílies envers la utilització dels aparells electrònics per part dels nostres fills i filles. 

La xerrada està dirigida a les famílies de Cicle Mitjà i Superior (3er a 6è) tot i que la resta de famílies també hi poden assistir si ho desitgen. La durada aproximada és d'una hora i mitja aproximadament i hi haurà servei d'acollida per a nens i nenes dels assistents. 
Per motius d'organització és necessari que confirmeu la vostra assistència, enviant un correu a ampapratdelamanta@gmail.com per tal de que ho puguem transmetre a l'AMPA Frederic Mistral. En el cas de necessitar el servei d'acollida indiqueu-nos el nom i cognoms de l'alumne.Dia: Dimarts 25 de novembre
Hora: 16:45
Lloc: Biblioteca CEIP Frederic Mistral.
Més informació al bloc: http://www.ampafredericmistral.cat/2014/11/xerrada-creixer-amb-pantalles.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada