EXTRAESCOLARS


ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2016-17
TOTES LES ACTIVITATS PROPOSADES (EXCEPTE KARATE) NECESSITEN UN MÍNIM DE PARTICIPANTS PER A LA SEVA REALITZACIÓ.

INFORMACIÓ DE CADA EXTRAESCOLAR:

  •  BALL 
Impartit per: Consell Esportiu de L’Hospitalet

PREU: 18 €/mes (soci) – 26 €/mes (no soci). Cal pagar a principi de curs l’assegurança anual (13€).
Inclou servei de monitoratge (Assoc. Infantil La Girafa) des de l’acabament de les classes, 16:30h, fins a la recollida del nen/a per part del pare/mare/tutor a la porta de l’escola, a les 17:45h.  


Existeix la possibilitat de crear grups de futbol, bàsquet i patinatge si hi ha mínim de 8 alumnes.

  • KARATE

Impartit per: CLUB KIHON, a l'escola POMPEU I FABRA

Seguint les normes de l'activitat (que depenen de l'escola Pompeu Fabra), aquesta activitat està només dirigida als socis de l'AMPA, a partir de 5 anys. Places disponibles de p5 a 3er.

PREU (noves inscripcions a partir de 2016-2017):: 22 €/mes (1 dia a la setmana), 35€/mes (2 dies a la setmana), 40 €/mes (3 dies a la setmana). Cal pagar a principi de curs una matrícula (18€)

Els alumnes matriculats el curs anterior no cal que es tornin a inscriure.


  • ROBÒTICA (NOVETAT)

Impartit per: Centre Daidalos, en C/Mestre Carbó, 41.

Dirigit a alumnes SOCIS de l’AMPA a partir de 4 anys. Es faran grups de 6 alumnes dilluns, dimecres o dijous, sent diferent horari pels grups de p4 a segon (17:00-18:00h) i a partir de 3er (18:00h-19:00h). Altres dies consultar.

PREU : 30 €/mes. Cal pagar a principi de curs una matrícula (35€).


  • PISCINA**

Es realitzarà al Complex Esportiu Gornal. L’horari serà diferent pels grups de p3 a 3er (17:30-18:15h) i els grups de 4art a 6è (18:15 a 19:00h).

Preu soci: Infantil 119€/any – Primària 98€/any
Preu no soci: Infantil 143€/any – Primària 125€/any

** Els alumnes que hagin realitzat i acabat l’activitat el curs passat mantenen la plaça però han de formalitzar la inscripció per la seva confirmació. La resta d’ alumnes han de realitzar la preinscripció i, en cas necessari, entrar en el sorteig de places. Si hi hagués prou sol·licituds com per formar un grup nou es parlarà amb l’entitat per a intentar crear-lo. En aquest cas, el dia de l’activitat podria variar. 

                                                                        
PRINCIPALS NORMES PER LES FAMÍLIES :

-    1- És  molt important que realitzeu el pagament de la quota dins del periode de temps indicat al rebut.  Penseu que, en cas contrari, el nen no podrà continuar l’activitat fins que no es faci efectiu.

-    2- Si algun nen o nena es vol donar de baixa de l’activitat, cal que passeu pel despaxt de l’AMPA  per  omplir i signar el full de baixa. Es cobrarà el periode en curs però no els següents, sempre i quan ompliu el full de baixa al menys una setmana abans de l’inici d’un nou periode.

-    3- Recordeu que és imprescindible que sigueu puntuals en l’hora de la recollida del vostre fill o filla, doncs l’escola ha de quedar tancada un cop que finalitzi l’activitat. 


Com sempre, no dubteu en apropar-vos al despatx de l’AMPA si teniu qualsevol dubte, comentari o suggeriment. Si preferiu, podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic  ampapratdelamanta@gmail.com                                    


FORMULARI PER LA INSCRIPCIÓ (KARATE TÉ FULL PROPI DE L'ENTITAT KIHON)