DESCOMPTES ALS COMERÇOS DEL BARRI


Els  comerços del barri juntament amb les A.M.P.A.S de Santa Eulàlia han tirat endavant una proposta molt interessant de la qual podreu gaudir només per ser soci de l’A.M.P.A.

Des del juny de 2013, els comerços del barri adherits ofereixen descomptes a les persones que en el moment de la compra presentin el carnet del A.M.P.A degudament segellat i amb la data clara del curs 2014-2015. 


NORMES :

1.  En un començament la durada serà de 6 mesos des del moment que s’inicïi i  els comerços podran allargar els temps que considerin oportú o bé cancel·lar la proposta.
2.  L’associació de comerciants donarà cada mes les altes, baixes dels comerços adherits. Tota la informació es podrà consultar a aquesta la pàgina web  o bé mitjançant el distintiu que estarà penjat a les portes de les botigues.
3. Cada comerç farà el descompte que consideri adient. Les ofertes i els articles rebaixats estaran exclosos dels descomptes (tot i que això ho decidirà cada botiga).


Des de l’A.M.P.A considerem que aquesta proposta pot beneficiar a moltes famílies a la vegada que impulsem el comerç del nostre barri i US ANIMEM A PARTICIPAR!!!!.

A la següent adreça trobareu constantment actualitzat el llistat de botigues adherides:  http://santaeulaliacomerc.com/descomptes-per-a-socis-dampas/

Cap de les ofertes és acumulable a altres descomptes o promocions.
El grup de comerciants de Santa Eulàlia no es fa responsable dels possibles canvis de promocions
de les botigues, si no ho han comunicat prèviament.DESCOMPTES A COMERÇOS DE BARCELONA: 

Livingmurs arts studio (taller-galeria-botiga) es troba al carrer Ramon i Cajal, 45 a Barcelona i ofereix un 10% de descompte a tots els productes i serveis (incloses classes de dibuix i pintura) excepte a productes d'artistes convidats. Podeu obtenir més informació a www.livingmurs.com i al blog livingmurs.blogspot.com


VINE A FER L'INDI. Parc d'oci infantil. C/ Arquitectura, 26 (L' Hospitalet de Llobregat). Ofereix un 20% de descompte a l'entrada de matí o tarda, tots els dies de la setmana, presentant el carnet de soci l'AMPA actualitzat. També us podeu beneficiar de descomptes a festes infantils (un 15% en la primera festa infantil reservada cada mes sempre que la despesa sigui igual o superior a 150 euros).