divendres, 21 de novembre del 2014

COMENCEM A PREPARAR EL CARNESTOLTES 2015: REUNIÓ COMISSIÓ CARNESTOLTES

Ahir dijous 20 de novembre va tenir lloc la primera reunió de la Comissió de Carnestoltes 2015, oberta a totes les famílies de l'escola interessades en ajudar en l'organització de la creació de les disfresses 2015.

Van assistir-hi una desena de persones, primer es va confirmar que el motiu de la disfressa serà de llimonada/taronjada, i es va presentar per part de la Cristina (mare del Joan i la Laia Mira) una primera mostra de com quedaria la disfressa.

Un dels objectius d’aquest any és que l’elaboració sigui més senzilla (amb menys complements) per tal d’agilitzar el procés de “fabricació” i permetre a tothom poder fer-ho a casa seva. Les pinzellades de la disfressa serien:

- Dos cercles de filferro farien tant la part de dalt com la de sota del got.

- Aquests dos cercles quedarien units amb bosses d’escombraries taronja o groga segons el gust de cadascú.

- Com a complements es portaria una mitja llimona/taronja a un costat dalt del got, i una canyeta a l’altre costat. Ha quedat per definir si portem alguna cosa complementària al cap.

- També s’intentarà tornar a repetir la fabricació d’una carrossa, que simuli una caixa de fruites de fusta amb llimones i taronges gegants a dins i amb el lema en ambdós costat que digui “Sucs Prat de la Manta”.

Les dates aproximades per fer la disfressa serien:

- Fins al 23 de desembre apuntar-s’hi per participar a la rua de carnestoltes dels dissabte 14 de febrer.

- La setmana del 12 de gener, comprar tot el material.

- A partir de la setmana del 19 de gener fins la setmana del carnestoltes treballar en l’elaboració de la disfressa. (Cal marcar els dies per setmana per fer el taller).

Així que, ja sabeu, ... Apunteu-vos a la Rua de Carnestoltes de Santa Eulàlia i fem un gran grup de "Sucs Prat de la Manta"!!!

Per si teniu dubtes, mireu lo bé que ho vam passar al Carnestoltes 2014...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada