dimarts, 18 de novembre del 2014

SEREM VOLUNTARIS AL GRAN RECAPTE!

Sabem que per educar en valors, com ara la solidaritat, cal donar exemple i... què millor exemple que participant com un equip de voluntaris format per famílies, alumnes i mestres??

Des de la comissió de participació de l’escola us volem convidar a apuntar-vos com a voluntaris i voluntàries per a la campanya d’aquest any del Banc dels Aliments, el proper dissabte, 29 de novembre de 2014.

Tot i que hi ha alguns aspectes pendents de confirmar, la participació del nostre grup seria durant el matí dissabte 29 de novembre, a un centre comercial o supermercat del barri i l'edat mínima per participar 9-10 anys (cursos 4 art, 5è i 6è). Els nens i les nenes que participin han d'estar acompanyats per la seva família i les famílies que no puguin participar poden ajudar a omplir la capsa amb les seves aportacions!!!

Si voleu formar part del grup de voluntaris i voluntàries del Prat de la Manta, parleu amb la Raquel (mare de la Sara de 3r), la Lídia (mare de l’Iván de 1r i Víctor de 6è), la Montse (mare de l’Àlex Caballero de 2n.) o la Mercè (mestra) i us en donarem més detalls, o bé envieu un correu a ampapratdelamanta@gmail. La data límit per apuntar-vos és el divendres, 21 de novembre de 2014.


Podeu trobar més informació sobre El Gran Recapte a http://www.granrecapte.com/ca/que-es-el-gran-recapte/

Animeu-vos. Us hi esperem!    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada