divendres, 21 de novembre del 2014

RESUM REUNIÓ MENJADOR

Ahir dijous 20 de novembre va tenir lloc la reunió sobre el servei de menjador de l'escola. Van assistir-hi una catorzena de persones. L’explicació va anar-hi en tres blocs:

- Introducció i context:

En Francesc va explicar els antecedents d’aquestes reunions de menjador i els diversos model de gestió d’aquest servei que existeixen. Va explicar que el nostre model es separa de tres formes.

1. Coordinació del servei de menjador: Mercè Agustí.

2. Coordinació de monitores i Gestió dels tiquets: Carmen Ponte. (La Girafa)

3. Proveïdor dels aliments i cuinera: Roca González i Montse Pérez.

Van explicar els motius dels canvis del proveïdor del menjar i que s’ha millorat en la coordinació i comunicació amb aquesta empresa ja que és una empresa familiar.

També es van fer cinc cèntims dels serveis que presta l’Associació La Girafa al centre i els beneficis que produeix ( Monitors/es a les excursions, Serveis per a extraescolar i que dos d’elles exerceixen com a auxiliar d’educació especial (vetlladores) al centre).

- Gestió Econòmica:

La Mercè va explicar la part econòmica i com s’havia arribat a poder reduir el preu del menjador respecte a l’any anterior, va desglossar el preu total en els conceptes als quals va destinats:

1. Menú dels nens/es: 3,23€.

2. Menú dels monitors/es: 0,24€.

3. Monitors/es: 2,53€.

4. Coordinació del menjador/monitors: 1,16€.

5. Manteniment: 0,16€.


- Coordinació i Gestió del Menjador:

La Carmen va explicar els objectius dels servei de menjador com un espai lúdic i de relaxació o es desenvolupen uns hàbits concrets i un espai de convivència.

La posada en escena va ser amb un powerpoint molt treballat, amb la llum apagada, i amb la música relaxant de fons que els hi posen als nens al menjador.

Amb aquesta projecció, La Carmen va anar explicant com s’organitzen, com dinen, quines activitats fan, i quins projectes estan en marxa actualment sempre basant-se en quatre eixos.

1. Les festes populars.

2. Les estacions del’any.

3. Aquest any com a projecte específic. El Reciclatge.

4. L’hort.

Moltes gràcies a la Carmen, la Mercè i el Francesc perquè va ser una reunió molt maca!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada