dimarts, 1 de desembre de 2015

DOS MESOS AL DÓNA LA NOTA I TOT UN REPERTORI PER ASSAJAR

Desprès de 2 mesos donant la nota tots els dimarts, tenim un munt de cançons per assajar. Algunes les dominem força, en altres encara ens cal mirar la "xuleta", però en  totes aconseguim el que d'inici sembla molt difícil...  que sonin la mar de bé!

Per a tots i totes les cantaires, a mode de recordatori, adjuntem les cançons que hem treballat fins ara amb la seva estructura final. I si t'agrada cantar però no pots participar els dimarts, no et tallis, agafa aire i un, dos, tres...Aquesta cançó és un cànon, que ens surt així de bé:
http://www.coveralia.com/videoclips/dins-la-fosca-esquirols.php

D'acord, hem de reconèixer que no som nosaltres, si no els Esquirols, però ens esforcem perquè soni semblant!!Aquí teniu la base instrumental per fer un bon assaig a casa i , si voleu, improvisar alguna nova estrofa...
http://www.goear.com/listen/ea79cc5/el-blues-del-mati-aula-de-musica-la-clau-artesa-de-lleida


Mireu el vídeo dels Catarres amb les lletres incloses, i si us atreviu a muntar una coreografia pel tros instrumental, el proper dimarts practiquem plegats!! https://www.youtube.com/watch?v=-V8d1-_sJ4o


A continuació els primers cànons que vam aprendre... semblen fàcils, oi?


Us animeu a aprendre també la dansa??? Aquí podeu sentir la cançó original i començar a practicar


I per últim, la primera cançó del Dóna la nota...

Per repassar la percussió aquí teniu un enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=o8Nxcp8maYo

Què ens tindrà preparat la Mònica per la propera setmana? Aprendrem cantonès o farem una clàssica nadala?? En tot cas, segur que passarem una bona estona!!
No us ho perdeu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada