dimecres, 20 de novembre del 2013

PROJECTE XARXA CLAU PER L'ÉXIT EDUCATIU

El proper dissabte 23 de novembre es presentarà a l'Hospitalet  el projecte "Xarxa, Clau per l'èxit". Serà a l'Institut Bellvitge (Av Amèrica, 99).

Us adjuntem la nota informativa dels responsables del projecte: L'Ajuntament de L'Hospitalet i la FAPAC.

L'Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i FaPaC us convida a tots i totes: famílies i equips docents dels centres i a totes les organitzacions i associacions de la vostra comunitat educativa, a la Jornada “La participació de les famílies, clau per a l'èxit educatiu”. En la qual es podran conèixer els resultats de les actuacions educatives d'èxit recollides als resultats finals de la recerca de més rang científic i amb més recursos sobre educació escolar realitzat a la Unió Europea, INCLUD-ED (2006-2011). Aquesta recerca va ser seleccionada pel VI Programa Marc de la Comissió Europea per presentar les solucions als problemes educatius de la Unió Europea. El projecte, coordinat pel CREA (Centre Especial de Recerca en Teories i Pràctiques Superadores de Desigualtats),ha durat 5 anys (2006-2011) i hi han participat 15 universitats i 14 països europeus.
L’assistència a les jornades, tant de les famílies com de l’equip docent és important, ja que ens permetrà saber quines són les actuacions d'èxit educatiu validades per la comunitat científica internacional i posteriorment treballar perquè arribin a tots els nostres nens, nenes i joves.


Inscripció a la Jornada al següent link:

Més informació sobre les Jornades:

Per qualsevol informació podeu escriure a projecteclau@fapac.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada