dimecres, 20 de novembre del 2013

RESUM DEL 1er TALLER SOBRE EDUCACIÓ EMOCIONAL

Avui un bon nombre de pares i mares hem pogut gaudir del primer taller sobre educació emocional.
Hem vist el programa de Redes de l'Eduard Punset "El aprendizaje social y emocional: las habilidades para la vida" emès el 26/05/2013 i que (si us ho heu perdut) podeu veure a http://www.rtve.es/n/669382
Desprès s'ha obert un torn de paraula, en el que l'Arantxa Ribot, pedagoga de la U.A.B i de l'Hospital Sant Joan de Déu, ha resolt un munt de dubtes i ens ha engrescat molt en el tema. El Francesc De Gispert, director de l'escola, ha participat també i ens ha explicat com l'educació emocional està present en el dia a dia a l'escola (a l'aula i també a altres llocs on les emocions es fan més evidents com al pati) i molt especialment a les colònies.
També ha assistit la Mercè Sánchez,representant del Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament, que esperem que ens ajudi a fer possible la continuació d'aquests tallers formatius per pares i mares.
Gràcies a tothom que ha participat, tant en la preparació, desenvolupament com en l'assistència al taller (especialment a l'Arantxa Ribot, al grup de mares i pares d' alumnes de p4 que van projectar els tallers i han fet un llarg camí per tal que es fessin realitat,  i també a l'escola pel recolzament al projecte). Entre tots heu fet d'ell un èxit!!
Esperem poder gaudir del següent aviat!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada