dimarts, 17 de gener del 2012

Crónica Passejada Diumenge 15 de gener

El passat diumenge 15 de gener va tenir lloc la Passejada reivindicativa a favor de l'escola pública de qualitat convocada per l'Assemblea Groga de l'Hospitalet. Al crit de "Prou retallades a l'educació" unes 350 persones de la comunitat educativa (pares, mares, alumnes, mestres i inclús aguns àvis i àvies) van recórrer la Rambla Just Oliveras i el carrer Major i es van concentrar davant de l'Ajuntament de la nostra ciutat, on es va llegir el manifest de l'Assemblea Groga (si el voleu llegir el podeu trobar a la pàgina de la Marea Groga del nostre blog).

La passejada va transcórrer en un ambient festiu. Els nens van portar instruments de tota mena per fer soroll i van ser protagonistes, com podeu veure a les fotos en que alumnes de sisè i cinquè de la nostra escola porten la pancarta que encapçalava el grup amb el lema "SALVEM L'ESCOLA PÚBLICA. PROU RETALLADES".

L'Assemblea Groga de l'Hospitalet està formada per un grup de pares, mares i mestres que es preocupen per la qualitat de l'educació que reben els nostres fills. Va néixer gràcies a l'empenta de la "Comissió en contra de les retallades" de l'Escola Pau Sans i diverses AMPES i comissions d'escoles de l'Hospitalet (com ara la nostra) hi formen part. Volem recordar que cap partit polític ni sindicat organitza aquest moviment i totes les persones de la comunitat educativa són benvingudes. Si voleu participar en la comissió de la nostra escola adreceu-vos a l'AMPA.

Us esperem en els propers esdeveniments!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada