divendres, 13 de gener del 2012

2n Partit Lliga Pares

El Prat de la Manta segueix liderant la lliga d'AMPAS de Futbol Sala (0-6)

La victòria de la nostra escola i la jornada de descans de l'AMPA La Marina, escola amb la que compartíem el lideratge, fa que el Prat de la Manta ocupi la primera posició en solitari amb dues victòries en dos partits.

L'AMPA Prat de la Manta feia la seva primera visita de lliga al Col·legi Mare de Deu de Bellvitge i el resultat no va poder ser millor. El partit va ser més igualat del que dicta el marcador final. De fet, la primera part va ser de domini altern i d'igualtat màxima, trencada únicament amb un gol dels pares de la nostra escola.

L'inici de la segona part, el cansansi es va deixar notar en els pares de l'equip local que, un cop encaixat el tercer gol, va baixar els braços i en els minuts finals, van rebre una golejada bastant injusta vist el transcurs de tot el partit.

De qualsevol manera, vam viure una tarda-nit molt agradable de convivència, esport i diversió, tot i que amb força fred com era d'esperar per les dates en les que ens trobem.

El Part de la Manta es manté lider i invicte a l'espera del pròxim partit, precisament amb l'AMPA La Marina.

Incidències: Partit disputat el 12 de gener a les 19:30, en el col·legi Mare de Deu de Bellvitge, en una tarda freda d'inici d'any.