dijous, 17 de març del 2016

AGRAïMENT A L'EQUIP MACGYVER

La Mercè Agustí, mestra i membre de l'equip directiu de l'escola, ens ha fet arribar aquest text sobre les feines de manteniment que han realitzat alguns pares durant les darreres setmanes:

"Al llarg d'aquest mes de març l'equip Macgyver de l'escola ha tornat a entrar en acció i aquí us deixem un resum de tot el que han fet:

A les aules de P-4 i P-5 hem instal.lat un ordinador, i calia fer el cablejat en aquest última classe ja que les connexions quedaven lluny del racó que havíem triat.
També es van encarregar d'anar a l'Ikea a renovar el mobiliari (taules i tamborets) que les nenes i els nens fan servir a l'hora del pati, per dibuixar, escriure, jugar.....
A l'aula de psicomotricitat han instal.lat unes subjeccions per poder passar cordes de banda a banda del gimnàs.
I, finalment, han penjat una caseta-niu al jardí de les aules de música, informàtica i sala de professorat. Us podem assegurar que hi hem vist merles, mallerengues i fins i tot algun pit-roig.

Una vegada més els hi volem agrair la seva predisposició a col.laborar desinteressadament.Totes aquestes tasques que saben fer amb tant d'entusiasme i professionalitat són una bona manera de "fer escola" . Moltes gràcies Carles i Jose!"

Si sou manetes  i voleu donar un cop de mà a l'escola, apunteu-vos a l'equip MacGyver!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada