dijous, 18 de febrer del 2016

RUA DE CARNESTOLTES 2016

Com cada any la nostra escola va organitzar una comparsa per tal de participar a la Rua de Carnestoltes. La disfressa triada aquest any estava basada en els personatges que apareixen a la pel·lícula de "Los Minions".

Les setmanes d'abans com sempre ens vàrem organitzar per preparar el taller de disfresses, facilitar la confecció de la mateixa i tornar a fer una carrossa, aquest any amb la novetat que portaríem la nostra pròpia MÚSICA!!!! El dia d'abans va quedar preparada al gimnàs.


Dissabte 6 a les 17:00h a la porta de l'escola era l'hora i el lloc on estàvem convocats per traslladar la carrossa des de l'escola fins a la Plaça de l'Escorça, lloc on s'iniciava la Rua. Ja des d'un primer moment va haver-hi ganes de gresca i passar-ho tant en els més petits com els que no ho són tant.


Aquest trasllat com ja comença a ser tradició va ser una de les parts més divertides, sobretot per la perplexitat dels cotxes que ens veien anar passant amb el seu punt culminant quan vàrem parar a repostar a una benzinera, sí, com sentiu, a una benzinera.




Una vegada arribat al lloc indicat ens vàrem anar reunint en el lloc marcat per la comissió de festes, el número 6, i vàrem començar a disfutar amb la música de la carrosa.



Ja iniciada la Rua, tot va ser música, balls (amb coreografies incloses), molt bon ambient i més ganes de festa. Us deixem un tast de les fotos que hem rebut dels participants!!!













   
Després d'una hora i mitja del començament, la Rua va finalitzar amb la crema del Rei Carnestoltes i amb la foto de familia de tots els assistents.



Com sempre, animem a tothom a participar l'any vinent i a que ens facin arribar totes les fotos que vulgueu.
Des de l'AMPA, volem agrair a tothom la seva participació i el seu suport. L'any que vé MÉS FESTA, MÉS CARNESTOLTES!!!













1 comentari: