dijous, 7 de maig del 2015

NETEJA POPULAR DEL RIU LLOBREGAT






































Us adjuntem informació detallada sobre  aquesta activitat:

El proper dissabte 9 de maig al matí tindrà lloc la neteja popular al riu Llobregat al terme municipal de L’Hospitalet, en el marc de la convocatòria de la jornada de neteja d’espais naturals Let’s Clean Up Europe. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Agència de Residus de Catalunya, a la que s’hi poden sumar ajuntaments o entitats que desitgin dur a terme una activitat de neteja en boscos, rius o platges oberta a la participació de la ciutadania els dies 8, 9 o 10 de maig.

A l’igual que en edicions anteriors, els voluntaris ens trobarem a la sortida del metro de Hospital de Bellvitge de la L1 a les 10 h. Allà separarem els assistents en 3 grups segons ubicació i grau de dificultat:


EQUIP 1: Els encarregats de la neteja del camí d’accés, des de l’hospital fins al cartell de fauna i flora que hi ha a tocar de la llera.

EQUIP 2: Els que facin la part superior del riu, el camí per on circulen vianants i bicicletes en el trajecte cap a Cornellà (recomanat a famílies amb petits i gent amb dificultats físiques).

EQUIP 3: Els responsables de la neteja a les zones de difícil accés, entre canyes i a prop de l’aigua o per recollir residus pesants.

La distribució horària serà la següent:

10.00-10.30 h. anada cap al riu

10.30-11.30 h. neteja i foto de família en finalitzar (davant sacs de recollida). També amb pancarta.

11.30-12.30 h. activitats al riu.

Passejada fins Cornellà. Responsable: Club Muntanyenc

Ruta naturalista, reconeixement flora i fauna. Organitza: Biosfera

Gimcana de l’aigua. Per confirmar. Responsable: AE Lola Anglada

El riu parla. Declamació poesies i relat de testimonis. Responsable: Genís Pascual


12.30-13.00 h. tornada cap al metro i comiat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada