divendres, 26 de desembre de 2014

CERCAVILA REIVINDICATIU

El passat dissabte 20 de desembre va tenir lloc el cercavila reivindicatiu de L'Hospitalet. Va ser un acte reivindicatiu i festiu organitzat per escoles afectades per greus problemes estructurals (escoles de nova creació en barracots i escoles en edificis antics que necessiten urgentment grans canvis o un edifici nou).
Va partir de l'escola Ernest Lluch, de Collblanc, va fer un recorregut per la ciutat fins arribar a l'escola Paco Candel, de Santa Eulàlia, i va finalitzar a les escoles Xaloc-Pineda-Avantis.
A la reixa d'aquestes escoles concertades de la ciutat es van penjar les pancartes reivindicatives, denunciant les importants subvencions que reben, malgrat cobrar quotes als alumnes i segregar nens i nenes, mentre un bon nombre d'escoles públiques pateixen greus problemes.
Es va llegir un manifest per part d'algunes de les escoles implicades i, finalment, va haver una actuació musical i tallers pels nens.
Alguns membres de l'AMPA del Prat de la Manta vam assistir per donar recolzament a la iniciativa. Aquí us deixem algunes fotos i us animem a participar en la lluita a favor de l'escola pública de qualitat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada