dimecres, 25 d’abril del 2012

FI DE LLIGA

L´últim partit de la lliga entre les AMPAs de l´Hospitalet va ser un encontre sense història. El Frederic Mistral i el Prat de la Manta van disputar un partit molt minvats d´efectius. Els locals van jugar tota l´estona amb només cinc jugadors i els nostres tan sol amb sis.
Malgrat tot, va ser una tarda molt agradable, amb molt bon ambient i bon rotllo, i val a dir que va ser el primer encontre que s´ha disputat amb la claror del dia.
Finalment, tot i  que vam guanyar el partit, l´AMPA La Marina es va proclamar justa vencedora de la primera lliga d´AMPAs, organitzada pel Consell Esportiu de la nostra ciutat, al haver guanyat també el seu encontre.
Els hi donem l´enhorabona !!

2 comentaris:

  1. Tal i com comenteu, l'equip del Frederic vam jugar com vam poder, doncs teniem a mitja plantilla lesionada. Us volem agrair el vostre comportament, doncs la pallissa encara hagués estat més escandalosa sinó haguéssiu tingut pietat de nosaltres. Sentim que el títol no s'hagi quedat al barri.
    Rubén.

    ResponElimina
  2. Gracias a vosotros, os las mereceis.

    Me acabo de enterar de que dejais la liga lo que queda de año, por nuestra parte proponeros en quedar el dia que nos tocaba y entre todos echar un partidillo mezclando los jugadores de ambos equipos, sin arbitro y solo por echar un rato los que podamos. ¿Que os parece?

    ResponElimina