dilluns, 26 de març del 2012

Setè Partit de la Lliga d'AMPAs

Una DURA derrota (0-6)

S’enfrontaven el primer y segon classificat a la nostra escola, amb el títol en joc a falta d’una jornada més per acabar la competició.

El resultat dicta la clara superioritat del nostre rival, els visitants van tenir la fortuna d’avançar-se molt aviat en el marcador. En tan sols 7 minuts de joc el resultat ja era de 0-3 i la trobada es posava molt difícil pels “manteros”.  Tot i la tremenda garrotada  del resultat, els locals no van llençar la tovallola en cap moment i van arribar al descans sense encaixar més gols.
La segona meitat va començar amb un Prat de la Manta més fort i un Marina que sabia com defensar-se de les múltiples jugades dels pares de la nostra escola. Un domini infructuós que va derivar en un enfonsament dels nostres herois al final de la trobada, ja que en els minuts finals, van encaixar un altres trio de gols.

Moltes dones van acompanyar als seus marits en una tarda sense massa fred i van saber recolzar als seus desanimats marits/companys.