dijous, 9 de febrer del 2012

4t Partit Lliga Pares

NOVA VICTÒRIA DEL PRAT DE LA MANTA QUE ES MANTÉ COM LÍDER DE LA CLASSIFICACIÓ (6-1)
El pares del Prat de la Manta van oferir a seu públic una nova victòria sota una tarda-nit amb força fred.  El triomf, que va costar molt més del que dicta el resultat, es va asimentar en una primera part força bonica.
Tot i encaixar dos gols als inicis del partit, els pares del Frederic Mistral no es van enfonsar i van donar la cara en tot moment.
La parròquia fidel dels locals, que no van parar d’animar als seus, es van marxar molt contents pel resultat aconseguit i, una vegada més, per l’esplèndid espectacle que van veure.
El pròxim partir es disputarà de nou al Prat de la Manta i serà el dilluns 20 de Febrer i enfrontarà al primer i segon classificat de la Lliga de pares de L’Hospitalet.
Incidències:
Tarda-nit molt freda, tot i així hi va haver força ambient a “les grades” del col·legi, una afició bolcada amb els seus que no van decebre a ningú. Un jugador local, que va fer un Hat-Trick es va voler endur la pilota tot i que finalment no va se possible. No va ser el primer Hat-Trick del equip ni del mateix jugador.

1 comentari:

  1. A pesar de no haber perdido ningun partido, tenemos que asegurar que cualquier rival nos hubiera podido ganar. Queda toda la segunda vuelta. Hay que seguir divirtiendose como hasta ahora.

    Una forta abraçada a tothom.

    ResponElimina