dissabte, 31 de maig del 2014

SOPAR DE GERMANOR 2014 I 30 ANYS D'AMPA !!

Benvolgudes famílies,
el proper dissabte 14 de juny celebrarem, com és tradició a la nostra escola, el SOPAR DE GERMANOR.

Els nouvinguts a l'escola és important que sapigueu que és una nit en la que tots sopem junts, cada família porta menjar i postres per compartir, i l'AMPA aporta les begudes i estris de taula (plat, got, coberts, tovallons).
Degut a que és necessari el lloguer de taules i cadires, cal comprar un tiquet d'entrada per persona, tenint en compte que els alumnes i ex-alumnes de l'escola (menors de 18 anys) tindran un tiquet gratuït, i que els preus per la resta de persones depèn de si són socis de l'AMPA (ja que amb la seva quota anual fan possibles, entre d'altres moltes coses, aquest sopar!)

Tiquet soci AMPA: 2 euros
Tiquet no-soci: 4 euros
Tiquet nen/a no alumne: 1,5 euros

Ja podeu passar pel despatx de l'AMPA (dijous en horari habitual : 9 -9:30 i 16:30 -17h) a recollir els vostres!

Recordeu també que és una nit per gaudir tots plegats i que, per tal d'evitar molèsties als altres, cal que respectem les normes:

- Està PROHIBIT entrar al recinte pilotes i vehicles (bicicletes, patinets, etc...), fumar a les instal-lacions de l'escola i accedir a l'interior de l'edifici (excepte als lavabos habilitats)
- Un cop tancada la PORTA D'ACCÈS, aquesta romandrà tancada excepte per les persones que arribin tard o hagin de marxar abans de la festa.

Com en les darreres edicions, s'està preparant amb la col-laboració dels mestres un recull de fotografies del curs, del que podrem gaudir un cop sopats!

A més, enguany CELEBREM ELS 30 ANYS D'AMPA !! Per aquest motiu volem convidar a totes les persones que al llarg d'aquests anys han participat activament a l'associació de mares i pares de l'escola per agrair la seva dedicació. També hi haurà un recull de fotos històriques... des dels inicis de l'escola, la lluita pel nou edifici a l'actualitat.

Us hi esperem !!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada