dijous, 15 de maig del 2014

I FÒRUM DE LES FAMÍLIES I L'EDUCACIÓ

Benvolgudes famílies,
us informem de que el proper 24 de maig es celebrarà a Barcelona el Ier Fòrum de les Famílies i l'Educació i us adjuntem la informació relacionada.


El Fòrum tindrà lloc a la seu de Barcelona de l’Institut del Teatre de 9 a 14.00h. Es tracta d’una jornada d’un matí de durada on trobareu una exposició de gairebé un centenar de bones pràctiques d’AMPA i famílies d’arreu de Catalunya; tallers i ponències on s’explicaran exemples concrets de què i com poden fer les famílies per millorar la qualitat educativa, contribuir a reduir desigualtats, fer millors serveis per la conciliació, millorar la democràcia a l’escola, entre d’altres. També per finalitzar la jornada hi haurà una sessió plenària on es posarà de manifest a les autoritats assistents el compromís de les famílies amb l’educació, i on es presentarà el Llibre Blanc de la participació de les famílies a l’escola.

Està previst un servei d’acollida i monitoratge a càrrec de la Fundació Catalana de l’Esplai per infants de 4 a 12 anys perquè podeu venir amb tota la família.

Per últim, aquí teniu els enllaços a la info, programa i inscripcions del fòrum per a que en podeu fer difusió si ho considereu adient. És important que tothom s’inscrigui per tenir control de l’aforament i sobretot per preveure els servei de monitoratge pels nens!!

Inscripcions

programa

noticia per difusió

vídeo promocional
Coordinat desde Famílies amb veu
http://www.fbofill.cat/peusmails/imatgesmail/imgs/trans.gif
http://www.fbofill.cat/peusmails/imatgesmail/imgs/trans.gif

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada