dijous, 15 de maig del 2014

MANIFESTACIÓ A FAVOR DE L'ESCOLA PÚBLICA DISSABTE 17 DE MAIG

Aquest proper dissabte 17 de maig a les 12:00h hi ha convocada una manifestació per demanar un canvi en les polítiques educatives. La manifestació començarà a Plaça Urquinaona i arribarà a Plaça Sant Jaume de Barcelona.
La FaPaC, com a membre del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) recolza la manifestació i anima a totes les famílies a participar amb aquest escrit:

"L'educació pública segueix sent la principal perjudicada de les mesures que s'estan prenent. El pressupost en educació s'ha reduït en 1.000 euros l'any/alumne, s'han retallat beques de menjador i de material,s'han retallat línies d'escoles públiques,..

És hora de continuar, fer sentir la nostra veu, i reclamar el sistema educatiu que volem per als nostres fills i filles!

Amb aquesta mobilització també volem expressar el nostre rebuig a la LOMCE aprovada pel ministre Wert, ja que representa l'atac més planificat contra la nostra concepció de l'educació, des del final del franquisme. Les conseqüències són nefastes: obre les portes a la privatització, seleccionat l'alumnat abans d'hora, anul·la el poder de decisió de les famílies, redueix l'autonomia educativa, posa en perill la immersió lingüística, etc.

Us animem a ser-hi en aquesta gran manifestació!


DESOBEÏM LA LOMCE
NO A LES RETALLADES
NO AL DECRET DE PLANTILLES
SUBSTITUCIONS DES DEL PRIMER DIA I AL 100%
PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT"


Més informació a l'enllaç: http://www.fapac.cat/2014/05/manifestaci-contra-pol-tiques-educatives-de-wert-i-rigau


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada