diumenge, 11 d’octubre del 2015

JORNADA DE LA XARXA GROGA A LA NOSTRA ESCOLA

La XARXA GROGA DE L’HOSPITALET, en la que participem com a comunitat educativa, organitza un nou acte el dissabte dia 24 d’octubre a l’escola Prat de la Manta.

La jornada porta per títol “Xarxa, lluita i desigualtats” i amb ella es vol donar visibilitat a les diferents xarxes que ja estan funcionant a la nostra ciutat i que lluiten per erradicar les desigualtats entre els nens i nenes.

Comptarem a més amb 3 ponents de luxe: Joan Maria Girona, Albert Sales i Jordi Ibáñez. Els dos primers han participat en el llibre “Educacions. 40 veus sobre educació i societat” i en Jordi Ibáñez és ex-director de l’Institut Edurd Fontserè, centre reconegut pels seus projectes de col·laboració amb altres entitats.

Un cop acabades les xerrades, podreu conèixer de primera mà les experiències de les entitats i centres participants, visualitzar-los en un mapa interactiu i, si veniu en representació d'una entitat, afegir-la.

Tindrem també tallers infantils i estampació del logo de la Xarxa Groga. No us oblideu de portar la vostra samarreta, bossa, mocador, etc. 


Us hi esperem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada