dissabte, 14 de març del 2015

COM TREBALLAR LES EMOCIONS EN FAMÍLIA DES DE L'AMPA?

El passat dissabte 7 de març vam participar a la I Jornada de les AMPA amb una presentació sobre "Com treballar les emocions en família des de l'AMPA?" dins de la taula rodona "Experiències d'èxit".
L'encarregada de fer la xerrada va ser la Gemma Saucedo, mare del Joel i la Carla, membre de la comissió de formació-participació de l'AMPA i impulsora, juntament amb la Lidia Álvaro, del projecte. Va fer una presentació molt clara i dinàmica, explicant com i amb quins objectius s'havia desenvolupat el projecte i quines són les línies de futur pels propers trimestres. Va despertar molt d'interés i ja hi ha unes quantes escoles més engrescades amb el tema!!

Sabem que no és el mateix que sentir a la Gemma "en directe" però pensem que veient les diapositives us podeu fer una idea del que es va parlar, així que us les adjuntem a continuació.
Com veureu, tenim previst començar de nou amb les xerrades d'aquí a molt poquet. Es tractaran diversos temes sobre l' educació dels fills i filles des de casa, quines postures prenem les mares i pares i com els podem ajudar a créixer. Si esteu interessats, estigueu al tant de la informació que anirem difonent i no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o comentari!!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada