dijous, 19 de juny del 2014

SOPAR DE GERMANOR 2014

Tal i com és tradició a l'escola Prat de la Manta, el darrer dissabte del curs escolar vam celebrar el Sopar de Germanor.
Durant el matí, i després del ja tradicional partit de futbol, entre els pares "futboleros", la gent de l'AMPA i unes quantes famílies que es van apropar a l'escola a ajudar, es va deixar tot enllestit per la festa...

 











I al vespre més de 300 persones vam gaudir d'un sopar compartit en bona companyia



















Com sempre, els protagonistes indiscutibles varen ser els nens i les nenes, que van sopar ben ràpid ... per no perdre temps i anar a passar-s'ho d'allò més bé !!
























Especialment els nois i les noies de sisè, protagonistes principals de la festa, que van gaudir del seu últim sopar de germanor com a alumnes...


I els més petits, que es preparen per començar d'aquí poc a formar part de la gran família de l'escola i que s'hi troben tan a gust que es quedarien a dormir!!
















Va haver, fins i tot, qui va bufar espelmes...

















A més, enguany celebrem els 30 anys d'AMPA Prat de la Manta així que, malgrat l'amenaça de trons i llampecs, vam gaudir d'un recull de fotografies del curs i històriques. Volem remarcar especialment que alguns dels pares i mares que al llarg d'aquests 30 anys han participat a l'AMPA van voler acompanyar-nos durant la vetllada.



















El sopar va donar de si i vam tenir moments per xerrar i riure.... 



 

...per ballar...


















I per compartir inquietuds amb l'equip de professors, als que volem agrair la seva participació!!







































Un cop més, ha estat un plaer preparar i gaudir del sopar de germanor! Moltes gràcies a totes les famílies, mestres i monitors que heu participat!!
Fins el curs vinent!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada