dissabte, 8 de febrer del 2014

EL CURS D'EMOCIONS EN FAMÍLIA JA ESTÀ EN MARXA

El passat divendres 31 de gener va començar el curs d'emocions en família a la nostra escola.
La convocatòria de places pel curs va ser tot un èxit, superant-se la capacitat màxima, pel que esperem poder parlar de les emocions molt i durant molts cursos al Prat de la Manta!
Així ens vam reunir a la sala de música 21 atents participants, i dues docents. La  Kàtia Velar i l'Arantxa Ribot (psicòloga i pedagoga respectivament) ens van fer una introducció molt interessant al món de les emocions i de la intel.ligència emocional.
Es va fer palès com en som de referents pels nostres fills (cridant els ensenyem a cridar, sent incívics els ensenyem a ser-ho ells, ...) i com tenim unes emocions primàries (alegria, tristor, por, fàstic, sorpresa, ira) totes elles positives ja que ens ajuden a avançar. També vam aprendre que el neocòrtex  és la part del cervell que caracteritza als humans i que ens permet modular aquestes emocions primàries per tal de poder relacionar-nos.
En resum, 90 minuts en que vam gaudir d'allò més!!
La propera cita és el 14 de febrer però mentrestant hem compartit algunes fonts molt interessants que volem oferir també  a tots els que estigueu interessats en aquest apassionant tema.

- Un article a La Vanguardia (3 de febrer): La contra: "Cada niño es un genio en algo si le ayudamos a serlo"
No deixeu de llegir-lo!! Es pot accedir a través del següent enllaç : http://www3.escolacristiana.org/wp_recullpremsa/2014/02/la-vanguardia-la-contra-cada-nino-es-un-genio-en-algo-si-le-ayudamos-a-serlo/

- 40 frases motivadoras para nuestros hijos
http://rincontareas.wordpress.com/2014/01/29/40-frases-motivadoras-para-nuestros-hijos/

- I alguns llibres per llegir amb molta atenció (i que es poden trobar a les biblioteques del barri, almenys alguns d'ells):

 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada