dimecres, 8 de febrer del 2012

Conclusions Reunió General d'Escola

ESCRIT CONCLUSIONS REUNIÓ GENERAL D'ESCOLA:

Benvolgudes famílies, ens posem en contacte amb vosaltres perquè us volem informar del que es va parlar a la Reunió General d'Escola que va tenir lloc el 26 de gener.

L'Equip de Gestió del Centre ens va comunicar que el Departament d'Educació els obliga a fer una part del Suport Escolar Personalitzat (SEP) fora de l'horari lectiu. Això implicaria que grups reduïts d'alumnes des de 2n fins a 6è de primària haurien de quedar-se els dimarts i els divendres de 12:30 a 13:00 amb els mateixos recursos de professorat actuals.

Nosaltres, com a membres de la comunitat escolar, volem donar suport al projecte de la nostra escola perquè considerem la proposta de treball amb l'alumnat actual com la més beneficiosa per als nostres fills i filles.
  • Si la totalitat del SEP es realitza dintre de l'horari escolar, com s'està fent fins ara, tots els alumnes de l'escola es veuen beneficiats dels desdoblaments de les classes i del treball en grups reduïts.
  • Les indicacions del Departament per tal de seleccionar els alumnes que han de rebre aquest suport només fan referència al fet que no pot impartir-se a un grup sencer ni a alumnes que ja reben suport d'educació especial.
  • El model de la nostra escola incideix en el nivell de qualitat de l'ensenyament. Mentre que la mesura que imposa l'administració pretén reduir aquesta qualitat repercutint-la en uns pocs alumnes, el model de suport que té organitzat actualment l'escola reverteix en la totalitat de l'alumnat. El claustre de professors de l'escola posa totalment en dubte que aquest "reforç" fora de l'horari lectiu sigui una mesura eficaç.
  • Els infants que la rebessin haurien de fer més estona de classe després de la jornada escolar. A més a més, es podrien sentir especialement assenyalats, en contra del model integrador de la nostra escola.
A la reunió, vam decidir entre tots els presents difondre aquesta situació i recollir signatures de les famílies que estiguin d'acord amb el model actual.

Si teniu qualsevol dubte, podeu dirigir-vos als professors o als assistents a la reunió. Aquí us detallem alguns pares/mares voluntaris que podran explicar-vos el tema:
P3: Lidia (mare Ivan), Maria (mare Martina)
P4: Emilio (pare Nerea), Maria (mare Emma)
P5: Laura (mare Raul), Maria (Mare Lia)
1r: Anna Paula (mare Gisela), Esperanza (mare Angel)
2n: Ana Maria (mare Paula), Emilio (pare Erika)
3r: Lidia (mare Victor), Encarna (mare Helena)
4t: Raquel (mare Astrid)
5è: Jesús (pare Paula), Merche (mare Sofia)
6è: Encarna (mare Joan), Laura (mare Addaia)

La recollida de signatures es farà a les 16:30 a la pista de l'escola des del proper dimecres 8 fins el 15 de febrer, dia que està previst realitzar una Festa Groga de la qual us informarem en els propers dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada