dijous, 2 de febrer del 2012

3r Partit Lliga Pares

DUEL DE TITANS ES SALDA AMB LA VICTÒRIA DEL PRAT DE LA MANTA (1-3)

Els gladiadors del Prat de la Manta aconsegueixen una victòria davant d’un dur rival amb el que compartien el lideratge del campionat de la lliga d’AMPAs de L’Hospitalet del Llobregat. Els pares de la nostra escola es mantenen ferms i constants cap el títol de la lliga.

Set pares, dels dotze que formen l’equip de Fútbol Sala de la Lliga, han desafiat el fred i l’amenaça de nevades per consolidar-se al cap damunt de la classificació en un partit jugat de poder a poder i on cap conjunt ha resultat millor que l’altre durant tota la trobada.

La Marina, molt seriós  en defensa, va complicar les acciones dels pares de la Manta. Ambdós equips van disposar d’escasses ocasiones clares de gol, tot i que el primer en tenir que desbaratar el perill va ser el porter visitant amb una extraordinària aturada a un xut a bocajarro dels de blau.

Posteriorment, no obstant, en una jugada embrollada, van ser els visitants els que es van avançar en el marcador. Poc desprès, es va arribar al descans.

A la segona part es va intentar mantindre el resultat i La Marina va disposar de diverses accions de perill, però no van poder marcar cap gol gràcies a la magnífica actuació del porter del Prat de la Manta.

En un par de contracops magistralment portats pels de verd, el marcador augmentà al 0-2 i penal favorable als forans, no van poder materialitzar en el 0-3, que hagués estat definitiu.

De qualsevol forma van ser els de La Marina els que a través de l’altre més que dubtós penal retallaren distancies y dotaren d’emoció els minuts finals del joc.

De nou un veloç contracop i després de diferents rebutjos del porter local, el Prat de la Manta aconseguia materialitzar un altre gol i que el seu dur rival baixes els braços.

Partit disputat sota un fred polar, amb escassa presència de públic. Calculem que van estar veient el partit entre un i cap espectador.