dilluns, 20 de juny del 2016

FESTA DE GERMANOR 2016

El passat dissabte dia 11 de juny era la data per tornar a trobar-nos novament tota la comunitat educativa en un sopar de germanor, que per motius "institucionals" resulta que ara es diu festa de germanor, però que us podem assegurar que vàrem sopar i bé.

Ja de bon matí i seguint la tradició vàrem quedar ben d'hora moltes famílies per realitzar el muntatge de les taules i cadires, però també per passar un bon matí en companyia i ple d'activitats per grans i petits.

Entre partit de futbol, masterclass de zumba i tastet de batucada es va passar el matí volant entre riure i bon ambient, com així queda palès a les fotos que molts dels pares i mares van fer.

PARTIT DE FUTBOL








MASTERCLASS DE ZUMBA






TASTET DE BATUCADA




Després de cremar forces amb totes les activitats matinals, tothom va ajudar a muntar les taules i cadires, aquest any amb un disseny peculiar gràcies a Daniel, el pare de Malena de segon que va tenir una idea genial.




Ja per la nit, la festa es va allargar fins ben entrada la matinada amb música, ball, exhibició del "Dona la Nota", a més d'un bon ambient que va mostrar-se en les xerrades i riures a cada taula.











I per acabar com cada any un moment molt especial pels nois i noies de sisè, que van gaudir del sopar de germanor de forma molt intensa!!!



Gràcies a tots i totes els que vareu participar, i esperem que tothom gaudís de la festa!!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada