dijous, 17 de desembre del 2015

EL GRUP DE CONVERSA CELEBRA L'ARRIBADA DE LES VACANCES

Avui el grup de conversa en català ha gaudit d'un moment molt especial. La Mercè Chimeno, mare de la Irene Guayard de segon, ens ha preparat aquest emocionant resum. Moltes gràcies per compartir amb tothom aquests moments!!!


Aquesta setmana la classe de català ha estat diferent, res millor que un bon berenar per celebrar la última reunió de l'any. Aquesta vegada el grup de català s'ha reunit al voltant de pastissos, galetes, coques, bombons ... un munt de receptes dolces i salades de tantes i tan variades procedències com participants hi ha en aquest grup . Ha estat divertit xerrar una altra vegada tots junts (encara que aquesta vegada amb la boca plena !) i comprovar els progressos que anem fent tots a poc a poc. 
És molt xulo descobrir que cada vegada és més fàcil comunicar-se, i tot gràcies a la predisposició i les ganes d'aprendre del grup al complert. Felicitats a totes i a tots, bon profit i bones festes!



















1 comentari:

  1. Quin bon ambient es respira al grup de conversa! Iniciatives com aquesta tenen tot el sentit gràcies a la participació i l'entusiasme de les famílies de l'escola. Realment és un privilegi formar part de la comunitat educativa del Prat de la Manta. I, per suposat...Bon profit!
    També és important agrair a la Cèlia i al Jordi del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet el seu suport i acompanyament.

    Mercè Agustí

    ResponElimina