dilluns, 9 de novembre del 2015


COMENCEN ELS GRUPS DE CONVERSA

El passat dijous van començar els grups de conversa per persones nouvingudes, acompanyades per pares i mares de l'escola que fan de voluntàris i acompanyen a les persones que han pres la decisió d'aprendre català.

Aquesta és una iniciativa promoguda de forma conjunta per tota la comunitat educativa de l'escola i que compta amb la col·laboració del Consorci pel la Normalització Lingüística (CNL) a l'Hospitalet.

Pretèn ser una activitat engrescadora i generar un espai comunitari per ajudar i acompanyar a les famílies que volen aprendre català en un entorn proper i divertit, des de l'acompanyament d'altres pares i mares que exerceixen com a voluntaris i voluntàries.

Sense dubte una iniciativa més per fomentar la participació, de la qual us deixem un petit tast de fotos!!!




4 comentaris:

  1. Hola soy siham una de las madres k están apuntadas para aprender catalán me ha gustado mucho la experiencia
    Solo espero poder hacer me poximo comentario en catalán
    Gracias por la iniciativa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a vosotras, Siham, vaya paciencia!!

      Elimina
  2. Tota una experiència engrescadora i molt divertida, també per conéixer millor el nostre entorn. Com a voluntari vaig gaudir molt el primer dia, però sense les ganes que van mostrar les mares que van venir a aprendre, no tindria sentit. Un 10 per elles!!!

    ResponElimina
  3. A mi també m'ha agradat participar, estic contenta. Això pinta molt interessant! A part vam riure molt plegats, que mai no va malament ;)

    ResponElimina