dijous, 24 de setembre del 2015

RECOLZEM A LES ESCOLES PACO CANDEL I ERNEST LLUCH

Aquest inici de curs a L'Hospitalet ha estat marcat pels actes reivindicatius en relació a la manca d'infraestructures adients a les escoles públiques de la nostra ciutat.

L'existència d'escoles públiques a L'H que no tenen edifici propi va ser un dels temes tractats al debat sobre educació del 21 de setembre. Aquell mateix dia, l'escola Ernest Lluch va realitzar una classe  simbòlica al pàrquing a on ha d'ubicar-se el seu edifici i els alumnes van expressar com volen que sigui la seva escola (i no demanen massa: una biblioteca, una sala de psicomotricitat o un aula de música).

Per una altra banda, representants de l'AFA de l'escola Paco Candel han manifestat als medis el seu descontent amb la manca, no només d'un edifici si no també de barracons en condicions. I és que, malauradament, aquest curs ha començat al Paco Candel sense barracons suficients per tots els cursos. L'escola va rebre un barracó vell, en estat lamentable, i en el que les reparacions no van començar fins el el primer dia de classe.

Fem classe al pàrking (CEIP Ernest Lluch):

http://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/9918906

http://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/-/journal_content/56_INSTANCE_txR0/11023/9917034

Les famílies del CEIP  Paco Candel manifesten el seu descontent davant el mal estat del mòdul prefabricat: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada