dimarts, 17 de febrer del 2015

RUA DE CARNESTOLTES 14 DE FEBRER

Com cada any per aquestes dates, un bon nombre de famílies de la nostra escola es van desplaçar cap a la Plaça de l'Escorça per tal de participar a la Rua de Carnestoltes. Aquest any, en un acte camaleònic, ens vàrem transformar en saboroses begudes de taronja i de llimona, els "FRESKI PRAT".

Pancarta en mà per fer-se notar, van anar arribant totes les famílies al punt de sortida marcat per l'organització.




Després de preparar els confeti, els caramels i els xiulets, els Freski Prat van iniciar la marxa amb ganes de gresca i de passar-s'ho molt bé tots a una



La tarda anava avançant i amb la nit fent acte de presència, les més de trenta comparses de diferents escoles i entitats anaven apropant-se al final de la Rua, no deixant de mostrar la diversió i ganes de ballar en tot moment.




Finalment i arribant al final de la Rua on cremarien al Rei Carnestoltes, vàrem fer la tradicional foto de grup, tot ballant amb la música que hi havia i esperant que ens cridessin per recollir el nostre reconeixement a la participació a la Rua.

Com no podia ser d'una altra forma, l'objectiu estava complert: Participar, Divertir-se i Passar una bona estona amb els companys/es de l'escola.



Agrair a tothom que va col·laborar en els tallers per confeccionar la disfressa i que va participar a la Rua. L'any que ve, MÉS!!!

Si teniu més fotos i les voleu compartir amb nosaltres, envieu-les a ampapratdelamanta@gmail.com





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada