dimarts, 4 de novembre del 2014

GRÀCIES PER OMPLIR LA CAPSA!!

Durant la Setmana de la Solidaritat de L'Hospitalet, a l'escola vam aconseguir omplir 4 capses de productes bàsics.

Ha estat un petit esforç de moltes famílies, que finalment suposa una recollida massiva d'aliments a nivell de tot L'H. Mireu les imatges de la Festa de la Solidaritat, a on es van organitzar els productes recollits i es van omplir capses i capses !!

 I per agrair aquest esforç, les entitats organitzadores envien aquesta carta dirigida a totes les persones que van col-laborar:

"Les Entitats que formem part de L’ESPAI DE CIUTADANIA, conjuntament amb LA CREU ROJA, volem donar les gràcies més emocionades:
  • A tots els  ciutadans i ciutadanes de L’Hospitalet que han col·laborat.
  • A les 148 Entitats Culturals, Esportives, Socials i Polítiques participants.
  • A les 68 Entitats de la Comunitat Educativa, des de la UB a les Escoles Bressol.
  • A les 66 Empreses, Comerços, Mercats, Gremis i Associacions Empresarials.
  • I als diferents Departaments Municipals de l’Ajuntament.
Gràcies per l’extraordinària resposta solidària a la iniciativa “OMPLE LA CAPSA” en el marc de LA SETMANA DE LA SOLIDARITAT DE L’H que s’ha celebrat del 13 al 19 d’Octubre a la nostra Ciutat.

Amb els prop de 30.000 Kg. d’aliments recollits fins avui, (la quantitat final la coneixerem d’aquí a pocs dies), ens permet preveure uns resultats finals que superaran amb escreix les nostres previsions més optimistes...

I malgrat que això és molt important, no ho és menys la sensibilitat solidària dels ciutadans de L’H. Estem molt orgullosos de la resposta de la nostra Ciutat...Una vegada més, L’Hospitalet ha demostrat que és una Ciutat Compromesa i Solidària.

Finalment volem, de tot cor, agrair molt especialment als Voluntaris la seva generositat i entrega, (més de 2.000 h.). Sense el seu altruisme no hauria estat possible “OMPLIR LA CAPSA D’ALIMENTS”...

MOLTES GRÀCIES, L’HOSPITALET !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada