dimarts, 23 de setembre del 2014

SETMANA SOLIDÀRIA A L'H

La plataforma Espai de Ciutadania , juntament amb la Creu Roja estan organitzant una Gran Recollida d'Aliments dins de  la Setmana Solidaria de L'Hospitalet, que tindrà lloc dels dies 13 a 19 d'octubre
Aquesta és la informació que ens envien des d'Espai de Ciutadania:

"La Setmana Solidaria de L'Hospitalet és una iniciativa solidaria endegada per la plataforma Espai de Ciutadania que davant de la crida que la Creu Roja ha fet davant la situació d'emergència social en que es troba el país, ha decidit impulsar una campanya de recollida d'aliments per tal de pal·liar la greu situació de moltes famílies d'arreu de la ciutat. Davant d'això, des de l'Espai de Ciutadania et demanem la teva col·laboració en la recollida aportant aliments de caducitat no immediata i fent difusió d'aquesta campanya entre els teus familiars, amics i coneguts. 
Podreu fer entregar dels vostres aliments a biblioteques, regidories, poliesportius, centres cívics i culturals, etc. 
Per a que disposeu de més informació sobre el tema, adjuntem la noticia apareguda al Diari de L'Hospitalet sobre la Gran Recollida d'Aliments i el Document Setmana Solidaria L'Htots dos en PDF i properament disposarem d'una pàgina web www.setmanadelasolidaritat.org (actualment en construcció)  amb tota la informació sobre aquesta campanya. "


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada