divendres, 26 d’octubre del 2012

NOTA INFORMATIVA


Benvolgudes famílies:

Desde l’AMPA i la Comissió Groga de l´escola us volem informar  de la situació en que es troba la lluita a favor de  l´escola pública de qualitat.
Com sabeu, la semana passada es va convocar una vaga d´estudiants de secundària  que a Madrid va recolzar la CEAPA  (Confederación Española de Asociaciones de Padres y Madres de Alumnos) amb una crida a les famílies de no portar els nens a l´escola. A Catalunya, les Associacions d´AMPAS no es van  posicionar. Pensem que és important  manifestar-nos en contra  de la política del govern que minva la qualitat de l´educació dels nostres fills i filles.
Per aquest motiu us proposem:
-          Participar a la propera manifestació  convocada pel MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa ) el dissabte 27 d´octubre. Començarà a les 18 hores a la Plaça Urquinaona. Us convoquem a les 17,15 h a la porta de l´escola per anar-hi plegats.
-          Assistir  a la trobada de famílies, AMPAS i Mestres que tindrà lloc al Centre Cívic de Sants (carrer Olzinelles 30)  el proper divendres 9 de noviembre a les 18 hores.
Participant  fem sentir la nostra veu i anant tots junts farem més força. Us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada